Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a bus accident in Pauri, Uttrakhand
05 OCT 2022 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a bus accident in Pauri , Uttrakhand. PM also wished speedy recovery of those who got injured in the accident.
The Prime Minister Office tweeted;
"The bus accident in Pauri, Uttarakhand is heart-rending. In this tragic hour my thoughts are with the bereaved families. I hope those who have been injured recover at the earliest. Rescue operations are underway. All possible assistance will be provided to those affected: PM Modi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তরাখন্দগী পাউরিদা বস এক্সিদেন্তনা মরম ওইদুনা লৈখিদবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
05 OCT 2022 9:07AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উত্তরাখন্দগী পাউরিদা বস এক্সিদেন্তনা মরম ওইদুনা লৈখিদবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। এক্সিদেন্ত অদুদা অশোক অপন নংলবকশিংসু খোংজেল য়াঙনা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না প্রধান মন্ত্রীনা থৌনিজখি।
প্রধান মন্ত্রী লোইশঙনা ত্বীৎ তৌখি;
"উত্তরাখন্দগী পাউরিদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ত অদু য়াম্না থম্মোই শোক্নিংঙাই ওই। অসিগুম্বা অৱাবা মীকুপ অসিদা অৱাবা তারবা ইমুং মনুংগী মফমদা শরুক য়াজরি। অশোকপা নংলবশিংসু অথুবদা ফরক্কনি হায়বগী থাজবা থমজরি। মী কনবগী থবক চত্থরি। অৱাবা নংলবশিংগী মফমদা পীবা য়াবা মতেং পীগনিঃ প্রধান মন্ত্রী মোদী"