প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উত্তৰাখণ্ডৰ পৌৰীত সংঘটিত বাছ দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানিৰ ঘটনাত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
05 OCT 2022 9:07AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে উত্তৰখণ্ডৰ পৌৰীত সংঘটিত বাছ দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানিৰ ঘটনাত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লগতে দুৰ্ঘটনাটোত আহত হোৱাসকলৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্য্যালয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"উত্তৰাখণ্ডৰ পৌৰীত সংঘটিত বাছ দুৰ্ঘটনাটোক লৈ শোকাহত হৈছো। মই এই দুখৰ সময়ত শোকসন্তপ্ত পৰিয়ালবৰ্গলৈ মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। মই আহতসকলৰ আশু-আৰোগ্য কামনা কৰিলো। উদ্ধাৰ অভিযান অব্যাহত আছে। ভুক্তভোগীসকললৈ সম্ভৱপৰ সকলোধৰণৰ সাহায্য আগবঢ়োৱা হ’বঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদী।"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a bus accident in Pauri, Uttrakhand
05 OCT 2022 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a bus accident in Pauri , Uttrakhand. PM also wished speedy recovery of those who got injured in the accident.
The Prime Minister Office tweeted;
"The bus accident in Pauri, Uttarakhand is heart-rending. In this tragic hour my thoughts are with the bereaved families. I hope those who have been injured recover at the earliest. Rescue operations are underway. All possible assistance will be provided to those affected: PM Modi"