Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives during NIM Uttarkashi mountaineering expedition due to avalanche
04 OCT 2022 9:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi condoled the loss of lives during NIM Uttarkashi mountaineering expedition due to an avalanche. The Prime Minister remarked that rescue operations are underway and the situation is being closely monitored by the authorities.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“It is saddening that we have lost precious lives of those associated with a NIM Uttarkashi mountaineering expedition. Condolences to the bereaved families. Rescue operations are underway and the situation is being closely monitored by the authorities.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এন.আই.এম. উত্তরকাশি মাউন্তেনীয়রিং এক্সপিদিসন্দা উন নীংখাইবনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
04 OCT 2022 9:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এন.আই.এম. উত্তরকাশি মাউন্তেনীয়রিং এক্সপিদিসন্দা উন নীংখাইবনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি মদুদি মী কন্নবা ওপরেসনশিংসু চত্থরি অমসুং ফিভম অসিবু ওথোরিতীনা চেকশিন্না য়েংশিল্লি।
প্রধান মন্ত্রী লোইশঙনা ত্বীৎ তৌখি;
"এন.আই.এম. উত্তরকাশি মাউন্তেনীয়রিং এক্সপিদিসন অমগা মরী লৈননা মীওই কয়া লৈখিদবসি অদুক্কী মতীক নুংঙাইতবা ফাওই। অৱাবা তারবা ইমুং মনুংগী মফমদা শরুক য়াজরি। মী কন্নবা ওপরেসনশিংসু চত্থরি অমসুং ফিভম অসিবু ওথোরিতীনা চেকশিন্না য়েংশিল্লি।"