প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘এনআইএম উত্তৰকাশী’ৰ পৰ্বতাৰোহণ অভিযানৰ সময়ত হোৱা হিমস্খলনত প্ৰাণ হেৰুওৱাসকলৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
04 OCT 2022 9:54PM by PIB Guwahati
‘এনআইএম উত্তৰকাশী’ৰ পৰ্বতাৰোহণ অভিযানৰ সময়ত হোৱা হিমস্খলনত প্ৰাণ হেৰুওৱাসকলৰ বাবে শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। এই সন্দৰ্ভত মন্তব্য কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে উদ্ধাৰ অভিযান অব্যাহত থকাৰ লগতে সংশ্লিষ্ট কৰ্তৃপক্ষসমূহে পৰিস্থিতি সুক্ষ্মভাবে নিৰীক্ষণ কৰি আছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে টুইট কৰিছে;
“এনআইএম উত্তৰকাশী’ৰ পৰ্বতাৰোহণ অভিযানত অংশগ্ৰহণ কৰা বহুকেইটা মহামূল্যবান জীৱন আমি হেৰুৱাবলগীয়া হোৱাটো নিতান্তই বেদনাদায়ক কথা। শোক সন্তপ্ত পৰিয়ালবৰ্গলৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। উদ্ধাৰ অভিযান অব্যাহত ৰখা হৈছে আৰু সংশ্লিষ্ট কৰ্তৃপক্ষসমূহে পৰিস্থিতি সুক্ষ্মভাবে নিৰীক্ষণ কৰি আছে”।

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives during NIM Uttarkashi mountaineering expedition due to avalanche
04 OCT 2022 9:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi condoled the loss of lives during NIM Uttarkashi mountaineering expedition due to an avalanche. The Prime Minister remarked that rescue operations are underway and the situation is being closely monitored by the authorities.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“It is saddening that we have lost precious lives of those associated with a NIM Uttarkashi mountaineering expedition. Condolences to the bereaved families. Rescue operations are underway and the situation is being closely monitored by the authorities.”