Prime Minister's Office
PM appreciates enthusiasm for ‘PM Mementoes auction’
28 SEP 2022 5:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness for the current enthusiasm for PM Mementoes auction . He urged all, specially youngsters, to have a look at the gifts being auctioned and gift them among family and friends.
The Prime Minister tweeted:
“I am delighted by the enthusiasm towards the PM Mementoes auction over the last few days. From books to art works, cups and ceramics to brass products, it is a whole range of gifts I have received over the years that are up for auction. pmmementos.gov.in/#/
“The proceeds from the PM Mementoes auction will go to the Namami Gange initiative. I would urge you all, specially youngsters, to have a look at the gifts being auctioned and also gift it to your friends as well as family!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
‘প্রধান মন্ত্রীগী মেমেন্তোশিং নিলাম লাউবদা’ থৱায় য়াওবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
28 SEP 2022 5:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীগী মেমেন্তোশিং নিলাম লাউবদা থৱায় য়াওবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। নিলাম লাউরিবা খুদোলপোৎশিং য়েংনবা অমসুং মখোয় ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংদা খুদোল ওইনা পীনবা মহাক্না মীওই খুদিংমক,মরুওইনা নহারোলশিংদা তকশিনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“হৌখিবা নুমিৎ খরনি অসিদা প্রধান মন্ত্রীগী মেমেন্তোশিং নিলাম লাউবদা থৱায় য়াওবদা ঐ অপেনবা পোক্লে। লাইরিকশিং, কলাগী পোৎথোকশিং, কপশিং অমসুং সেরামিক অমসুং ব্রাসকী পোৎথোকশিং য়াওনা হৌখিবা চহি খর অসিদা ঐনা ফংলকপা য়াম্লবা খুদোলপোৎশিং নিলাম লাউনবা থম্লে। pmmementos.gov.in/#/
প্রধান মন্ত্রীগী মেমেন্তোশিং নিলাম লাউবদা ফংলকপা শেনফমশিং অদু নামামি গঙ্গেগী থবকশিংদা শীজিন্নগনি। নিলাম লাউরিবা খুদোলপোৎশিং য়েংনবা অমসুং মখোয় ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংদা খুদোল ওইনা পীনবা ঐনা মীওই খুদিংমক,মরুওইনা নহারোলশিংদা তকশিনগনি”।