Prime Minister's Office
PM greets people on Mahalaya
25 SEP 2022 1:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Mahalaya.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On Mahalaya, we pray to Maa Durga and seek her divine blessings for our people. May everyone be happy and healthy. May there be prosperity and brotherhood all around.
Shubho Mahalaya!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহালয়াগীদমক্তা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
25 SEP 2022 1:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহালয়াগী মতম লাকপদা লৈবাক মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“ঐখোয়না মহালয়াদা ইমা দুর্গাগী মফমদা থৌনিজৈ অমসুং ঐখোয়গী মীয়ামগী য়াইফ নুংঙাইগীদমক্তা মহাক্কী থৌজাল পীনবীনবা খুরুমজৈ। মীয়াম পুম্নমক্না নুংঙাই য়াইফনা অমসুং হকশেল ফনা লৈবা ওইসনু। নুংশি চাননবা অমসুং নুংঙাই য়াইফবনা অকোয়ববু থনবা ওইসনু”।