প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহালয়া উপলক্ষে জনসাধাৰণলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভকামনা
25 SEP 2022 1:01PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ‘মহালয়া’ উপলক্ষে জনসাধৰণলৈ শুভকামনা জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"মহালয়া’ত আমি আই দূৰ্গাক প্ৰাৰ্থনা জনাইছোঁ আৰু আমাৰ জনসাধাৰণৰ প্ৰতি তেওঁৰ আশীস কামনা কৰিছোঁ। “সকলোটি যেন সুখী আৰু সুস্থ হৈ থাকে, সৰ্বত্ৰে যেন সমৃদ্ধি আৰু ভ্ৰাতৃত্ববোধে বিৰাজ কৰে।
শুভ মহালয়া"!

Prime Minister's Office
PM greets people on Mahalaya
25 SEP 2022 1:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Mahalaya.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On Mahalaya, we pray to Maa Durga and seek her divine blessings for our people. May everyone be happy and healthy. May there be prosperity and brotherhood all around.
Shubho Mahalaya!"