Prime Minister's Office
PM pays condolences after the demise of Her Majesty Queen Elizabeth II
08 SEP 2022 11:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid his condolences after the demise of Her Majesty Queen Elizabeth II.
The Prime Minister tweeted;
“Her Majesty Queen Elizabeth II will be remembered as a stalwart of our times. She provided inspiring leadership to her nation and people. She personified dignity and decency in public life. Pained by her demise. My thoughts are with her family and people of UK in this sad hour.”
“I had memorable meetings with Her Majesty Queen Elizabeth II during my UK visits in 2015 and 2018. I will never forget her warmth and kindness. During one of the meetings she showed me the handkerchief Mahatma Gandhi gifted her on her wedding. I will always cherish that gesture.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হর মজেস্তী ক্বীন ইলিজবেথ IIনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
08 SEP 2022 11:30PM by PIB Imphal
হর মজেস্তী ক্বীন ইলিজবেথ IIনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
"হর মজেস্তী ক্বীন ইলিজবেথ II ঐখোয়গী মতমসিগীদি থৌনা লৈবী অমনি হায়না নীংশিংনহৌরগনি। মহাক্না মহাক্কী লৈবাক অমসুং মীয়াম্বু ইথিল কয়াগা লোইননা লুচিংবীরম্মি। মহাক্না লেমজবা অমসুং ইকাইখুম্নবনা য়োম্লবা শক্তম অমা মীয়ামগী পুন্সিদা উৎপীরম্মি। মহাক্না লৈখিদবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফাওই। অসিগুম্বা অৱাবা মীকুপসিদা মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং য়ু.কে.গী মীয়ামগী নুংঙাইতবদা শরুক য়াজরি।"
"হর মজেস্তী ক্বীন ইলিজবেথ IIগা লোইননা ঐহাক্না য়ু.কে.দা ২০১৫ অমসুং ২০১৮দা চৎপা মতমদা নীংশিংহৌরগদবা মীকুপ কয়াদা উনজখি। মহাক্কী থৌজাল অমসুং মিনুংশি কৈদৌনুংদা কাওররোই। উন্নখিবশিংগী মরক্তগী নোংমা মহাক্না মহাক্কী লুহোংবদা মহাত্মা গান্ধীনা রুমাল অমা পীবীখিবদু উৎপীরকখি। মহাক্কী মতৌদু মতম চুপ্পদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি।"