Prime Minister's Office
PM condoles the loss of lives due to road accident in Tumakuru district, Karnataka
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
25 AUG 2022 11:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a road accident in Tumakuru district, Karnataka. Shri Modi has also announced an ex-gratia from PMNRF for the victims.
The Prime Minister's Office tweeted;
"The accident in Tumakuru district, Karnataka is heart-rending. Condolences to the bereaved families. Prayers with the injured. Rs 2 lakh from PMNRF would be paid to the next of kin of each deceased. The injured would be paid Rs. 50,000: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কর্নাতকাগী তুমকুরু জিলাদা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
অৱাবা তারবশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
25 AUG 2022 11:08AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কর্নাতকাগী তুমকুরু জিলাদা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা অৱাবা তারবশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
"কর্নাতকাগী তুমকুরু জিলাদা থোকখিবা থৌদোক অদু থমোয় শোক্না নুংঙাইতে। অৱাবা তারবা ইমুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিংগীদমক থৌনিজরি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২ পীরগনি। অশোক-অপন নংখ্রবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম."