Prime Minister's Office
PM congratulates Shri Jagdeep Dhankhar on taking oath as Vice President of India
11 AUG 2022 2:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Jagdeep Dhankhar on taking oath as Vice President of India.
In a tweet the Prime Minister said;
"Attended the oath-taking ceremony of Shri Jagdeep Dhankhar Ji. I congratulate him on becoming India's Vice President and wish him the very best for a fruitful tenure. @jdhankhar1 @VPSecretariat"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী জগদীপ ধনখরবু ভারতকী উপ-রাস্ত্রপতি ওইনা ৱাশক লৌবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
11 AUG 2022 2:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী জগদীপ ধনখরবু ভারতকী উপ-রাস্ত্রপতি ওইনা ৱাশক লৌবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“শ্রী জগদীপ ধনখরজীগী ৱাশক লৌবগী থৌরমদা শরুক য়াখি। ঐহাক্না মহাকপু ভারতকী উপ-রাস্ত্রপতি ওইবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি অমসুং মশক থোকপা থবক্কী মতম অমা পায়বা ওইসনু হায়বা য়াইফ পাউজেলসু পীখি। @jdhankhar1 @VPSecretariat"