Prime Minister's Office
PM wishes the best to the team members of Women's cricket team for winning Silver Medal at CWG 2022
08 AUG 2022 8:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the team members of Women's cricket team for winning Silver Medal at CWG 2022 in Birmingham.
The Prime Minister tweeted;
"Cricket and India are inseparable. Our Women's cricket team played excellent cricket through the CWG and they bring home the prestigious Silver medal. Being the first ever CWG medal in cricket, this one will always be special. Best wishes to all team members for a bright future."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নুপীগী ক্রিকেৎ তীমনা সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা সিলভর মেদল লৌরকপগীদমক তীম মেম্বরশিংদা য়াইফ-মঙ্গোল পীখ্রে
08 AUG 2022 8:20AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহমদা পাঙথোক্লিবা সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা নুপীগী ক্রিকেৎ তীমনা সিলভর মেদল লৌরকপগীদমক তীম মেম্বরশিংবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"ক্রিকেৎ অমসুং ভারত অসি তৎন-থানবা য়াররোইদবনি। ঐখোয়গী নুপী ক্রিকেৎ তীমনা সি.দবল্যু.জি.দা য়াম্না ফজবা মওংদা ক্রিকেৎ শান্নখি অমসুং মখোয়না ইকাই খুম্ননীংঙাই ওইরবা সিলভর মেদল লৌরকপা ঙমখি। ক্রিকেৎকী অহানবা সি.দবল্যু.জি. মেদল ওইবনা মসি মতম চুপ্পদা য়াম্না অখন্নবা অমা ওইদুনা লৈহৌরগনি। তীম মেম্বর পুম্নমক্তা মখোয়গী তুংগী পুন্সিগীদমক য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।"