প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কমনৱেলথ গেমছ ২০২২ত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে মহিলা ক্ৰিকেট দলৰ সদস্যসকলক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
08 AUG 2022 8:20AM by PIB Guwahati
বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত কমনৱেলথ গেমছত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় মহিলা ক্ৰিকেট দলৰ সদস্যসকলক প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"ক্ৰিকেট আৰু ভাৰত অবিচ্ছেদ্য। কমনৱেলথ গেমছত আমাৰ মহিলা ক্ৰিকেট দলে উৎকৃষ্ট খেল প্ৰদৰ্শন কৰিছে আৰু তেওঁলোকে ৰূপৰ পদক লাভ কৰিছে। কমনৱেলথ গেমছত ক্ৰিকেটত প্ৰথমবাৰৰ বাবে পদক লাভ কৰাৰ বাবে, ই সদায় বিশেষ হৈ ৰ'ব। এক উজ্জ্বল ভৱিষ্যতৰ বাবে দলৰ সকলো সদস্যক শুভেচ্ছা জনাইছোঁ।"

Prime Minister's Office
PM wishes the best to the team members of Women's cricket team for winning Silver Medal at CWG 2022
08 AUG 2022 8:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the team members of Women's cricket team for winning Silver Medal at CWG 2022 in Birmingham.
The Prime Minister tweeted;
"Cricket and India are inseparable. Our Women's cricket team played excellent cricket through the CWG and they bring home the prestigious Silver medal. Being the first ever CWG medal in cricket, this one will always be special. Best wishes to all team members for a bright future."