ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ୨୦୨୨ ରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିବା ପାଇଁ ମହିଳା କ୍ରିକେଟ୍ ଦଳର ସଦସ୍ୟମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 AUG 2022 5:13PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମହିଳା କ୍ରିକେଟ୍ ଦଳର ସଦସ୍ୟମାନଙ୍କୁ ବର୍ମିଂହାମରେ ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ୨୦୨୨ ରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“କ୍ରିକେଟ୍ ଏବଂ ଭାରତ ଅବିଚ୍ଛେଦ୍ୟ । ଆମର ମହିଳା କ୍ରିକେଟ୍ ଦଳ ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜିରେ ଉତ୍କୃଷ୍ଟ କ୍ରିକେଟ୍ ଖେଳିଥିଲେ ଏବଂ ସେମାନେ ସମ୍ମାନଜନକ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଆଣିଛନ୍ତି । କ୍ରିକେଟ୍ ରେ ପ୍ରଥମ ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ପଦକ ହୋଇଥିବାରୁ ଏହା ସର୍ବଦା ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ରହିବ । ଦଳର ସମସ୍ତ ସଦସ୍ୟଙ୍କୁ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳ ଭବିଷ୍ୟତ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ।”

Prime Minister's Office
PM wishes the best to the team members of Women's cricket team for winning Silver Medal at CWG 2022
08 AUG 2022 8:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the team members of Women's cricket team for winning Silver Medal at CWG 2022 in Birmingham.
The Prime Minister tweeted;
"Cricket and India are inseparable. Our Women's cricket team played excellent cricket through the CWG and they bring home the prestigious Silver medal. Being the first ever CWG medal in cricket, this one will always be special. Best wishes to all team members for a bright future."