Prime Minister's Office
PM congratulates weightlifter P. Gururaja for winning Bronze at Commonwealth Games 2022
30 JUL 2022 6:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated weightlifter P. Gururaja for winning the Bronze at the Commonwealth Games 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Overjoyed by the accomplishment of P. Gururaja! Congratulations to him for winning the Bronze at the Commonwealth Games. He demonstrated great resilience and determination. I wish him many more milestones in his sporting journey."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৱেতলিফতর পি.গুরুরাজাবু কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২২দা ব্রোঞ্জ মেদল ফংবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
30 JUL 2022 6:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱেতলিফতর পি.গুরুরাজাবু কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২২দা ব্রোঞ্জ মেদল ফংবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“পি. গুরুরাজাগী মায় পাকপনা ঐহাকপু য়াম্না নুংঙাইহল্লে। কম্মনৱেল্থ গেমসতা ব্রোঞ্জ ফংবগীদমক্তা মহাকপু থাগৎলি। মহাক্না খাঙবা কনবা অমসুং নীংহন্নবা লৈতবগী অথোইবা মতৌ উৎখি। মহাক্কী শান্নবগী পুন্সিদা মায় পাকপা কয়া ফংবা ওইসনু হায়না য়াইফ পাউজেল পীরি”।