Prime Minister's Office
PM wishes President Smt Droupadi Murmu a fruitful Presidential tenure
25 JUL 2022 1:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister has wished President, Smt Droupadi Murmu a fruitful Presidential tenure. He said that her assumption of office is a watershed moment for India especially for the poor, marginalised and downtrodden. He also said that in her assumption speech, the President emphasised on India's accomplishments and presented a futuristic vision of the path ahead at a time when India is marking Azadi Ka Amrit Mahotsav.
The Prime Minister tweeted:
“The entire nation watched with pride as Smt. Droupadi Murmu Ji took oath as the President of India. Her assuming the Presidency is a watershed moment for India especially for the poor, marginalised and downtrodden. I wish her the very best for a fruitful Presidential tenure.”
“In her address after taking oath, President Droupadi Murmu Ji gave a message of hope and compassion. She emphasised on India's accomplishments and presented a futuristic vision of the path ahead at a time when India is marking Azadi Ka Amrit Mahotsav.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি, শ্রীমতি দ্রৌপদি মুর্মুগী মফমদা রাস্ত্রপতিগী থৌদাং মায় পাক্না পাংথোক্নবা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
25 JUL 2022 1:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রপতি, শ্রীমতি দ্রৌপদি মুর্মুগী মফমদা রাস্ত্রপতিগী থৌদাং মায় পাক্না পাংথোক্নবা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে । মহাক্না ওফিসকী থৌদাং লৌবসি ভারতকী মীয়ামগী, মরু ওইনা, শোত্থরবা অমসুং নাথৈবীরবশিংগী য়াম্না মরু ওইবা পুংফম্নি হায়খ্রে। মহাক্কী ফম লৌবগী ৱারোলদা, রাস্ত্রপতিনা ভারতকী মায় পাকপশিংদা মিৎয়েং চঙখি অমসুং ভারতনা নীংতম্বগী অমৃত মহোৎসব পাংথোক্লিবসিদা, ঐখোয়গী মাঙদা লৈরিবা খোঙচৎকী তুংদা ওইরক্কদবা শক্তম অমা লান্থোকখি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা মখা তাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি:
“শ্রীমতি মুর্মুজীনা ভারতকী রাস্ত্রপতি ওইনা ৱাশক লৌখিববু লৈবাক পুম্বনা য়াম্না চাউথোকচনা য়েংনখি। মহাক্না ওফিসকী থৌদাং লৌবসি ভারতকী মীয়ামগী, মরু ওইনা, শোত্থরবা অমসুং নাথৈবীরবশিংগী য়াম্না মরু ওইবা মিৎকুপ্নি। মহাক্না রাস্ত্রপতিগী থৌদাং মায় পাক্না পাংথোক্নবা য়াইফ পাউজেল পীজরি”।
“রাস্ত্রপতি দ্রৌপদি মুর্মুজীনা ৱাশক লৌরবা তুংদা থমখিবা মশাগী ৱারোলদা থাজবা অমসুং মীনুংশি খঙবগী পাউজেল অমা পীখি। ভারতনা নীংতম্বগী অমৃত মহোৎসব পাংথোক্লিবসিদা, ঐখোয়গী মাঙদা লৈরিবা খোঙচৎকী তুংদা ওইরক্কদবা শক্তম অমা মহাক্না লান্থোকখি”।