Prime Minister's Office
PM attends farewell programme hosted for President Shri Ram Nath Kovind in Parliament
23 JUL 2022 10:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today attended the farewell programme hosted for President, Shri Ram Nath Kovind in Parliament.
In a tweet the Prime Minister said :
"Earlier today, attended the farewell programme hosted for President Kovind Ji in Parliament. It was attended by Ministers and leaders from various parties."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পার্লিয়ামেন্ততা পাংথোকখিবা রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দগী মফমদা কায়না ৱারোল পীবগী থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা শরুক য়াখি
23 JUL 2022 10:16PM by PIB Imphal
পার্লিয়ামেন্ততা পাংথোকখিবা রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দগী মফমদা কায়না ৱারোল পীবগী থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শরুক য়াখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“ঙসিগী অঙনবদা পার্লিয়ামেন্ততা রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দজীগীদমক্তা পাংথোকখিবা কায়না ৱারোল পীবগী থৌরমদা শরুক য়াজখি। মন্ত্রী অমদি তোঙানবা পার্তীগী লুচিংবশিংনা মসিদা শরুক য়ানখি”।