Prime Minister's Office
PM recalls the noble teachings of Lord Buddha on the sacred occasion of Ashadha Purnima
13 JUL 2022 9:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the sacred occasion of Ashadha Purnima.
Shri Modi also recalled the noble teachings of Lord Buddha.
The Prime Minister tweeted;
"Greetings on the sacred occasion of Ashadha Purnima. We recall the noble teachings of Lord Buddha and reiterate our commitment to realise his enlightened vision of a just and compassionate society."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আশাধ পুর্নিমাগী শেংলবা থৌরমনা লাকপদা ভগৱান বুদ্ধনা তাকপী-তম্বীরমখিবা অফবা মহৈশিংবু নীংশিংখ্রে
13 JUL 2022 9:34AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আশাধ পুর্নিমাগী শেংলবা থৌরমনা লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
শ্রী মোদীনা ভগৱান বুদ্ধনা তাকপী-তম্বীরম্বা অফবা মহৈশিংবুসু নীংশিংখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“আশাধ পুর্নিমাগী শেংলবা থৌরমনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। ঐখোয়না ভগৱাব বুদ্ধনা তাকপী-তম্বীরমখিবা অফবা মহৈশিংবু নীংশিংলি অমসুং অচুম্বা অমসুং পুকচেল চাউবা খুন্নাইগীদমক মহাক্কী মঙাল ফংখ্রবা বিজন অদুবু মঙফাওনবা ঙমহন্নবা ঐখোয়গী থৌদাং অদু নৌহৌনা পাঙথোক্লসি।”