প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পৱিত্ৰ আহাৰ পূৰ্ণিমা উপলক্ষে ভগৱান বুদ্ধৰ মহৎ শিক্ষাৰ কথা স্মৰণ কৰে
13 JUL 2022 9:34AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আহাৰ পূৰ্ণিমা উপলক্ষে জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে ভগৱান বুদ্ধৰ মহৎ শিক্ষাৰ কথাও স্মৰণ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"পৱিত্ৰ আহাৰ পূৰ্ণিমাৰ উপলক্ষে শুভেচ্ছা জনাইছো। আমি ভগৱান বুদ্ধৰ মহৎ শিক্ষাৰ কথা মনত পেলাইছো আৰু এক ন্যায়সংগত আৰু সহানুভূতিশীল সমাজৰ প্ৰতি তেওঁৰ আলোকিত দৃষ্টিভংগী উপলব্ধি কৰাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰাবৃত্তি কৰিছো।"

Prime Minister's Office
PM recalls the noble teachings of Lord Buddha on the sacred occasion of Ashadha Purnima
13 JUL 2022 9:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the sacred occasion of Ashadha Purnima.
Shri Modi also recalled the noble teachings of Lord Buddha.
The Prime Minister tweeted;
"Greetings on the sacred occasion of Ashadha Purnima. We recall the noble teachings of Lord Buddha and reiterate our commitment to realise his enlightened vision of a just and compassionate society."