Prime Minister's Office
PM expresses happiness over the inputs for this month's Mann Ki Baat scheduled for 26th June 2022
19 JUN 2022 10:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over the inputs for this month's Mann Ki Baat scheduled for 26th June 2022. Shri Modi also urged people to keep sharing ideas on Mann Ki Baat either on MyGov or the NaMo App.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Glad to have received several inputs for this month’s #MannKiBaat scheduled for the 26th. Do keep your ideas coming either on MyGov or the NaMo App."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୨୬ ଜୁନ୍ ୨୦୨୨ ରେ ଧାର୍ଯ୍ୟ ହୋଇଥିବା ଏହି ମାସର ମନ୍ କି ବାତ୍‍ ପାଇଁ ମିଳିଥିବା ମତାମତ ଉପରେ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
19 JUN 2022 10:05AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୨୬ ଜୁନ୍ ୨୦୨୨ ରେ ହେବାକୁ ଥିବା ଏହି ମାସର ମନ୍ କି ବାତ୍‍ ପାଇଁ ମତାମତ ଉପରେ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ମଧ୍ୟ ଲୋକମାନଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କର ମତାମତ ମାଇଁଗଭ୍ କିମ୍ବା ନମୋଆପ୍ରେ ସେୟାର କରିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଏହି ମାସର ୨୬ ତାରିଖରେ ହେବାକୁ ଥିବା ମନ୍ କି ବାତ୍‍ ପାଇଁ ଅନେକ ମତାମତ ପାଇଥିବାରୁ ଖୁସି । ଆପଣମାନଙ୍କର ମତାମତ ମାଇଁଗଭ୍ କିମ୍ବା ନମୋ ଆପ୍ରେ ଆସିବା ଜାରି ରହୁ ।”