Prime Minister's Office
PM expresses happiness over the inputs for this month's Mann Ki Baat scheduled for 26th June 2022
19 JUN 2022 10:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over the inputs for this month's Mann Ki Baat scheduled for 26th June 2022. Shri Modi also urged people to keep sharing ideas on Mann Ki Baat either on MyGov or the NaMo App.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Glad to have received several inputs for this month’s #MannKiBaat scheduled for the 26th. Do keep your ideas coming either on MyGov or the NaMo App."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জুন ২৬, ২০২২দা পাঙথোক্কদবা থা অসিগী মন কী বাতকীদমক ইনপুৎশিং লাকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
19 JUN 2022 10:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুন ২৬, ২০২২দা পাঙথোক্কদবা থা অসিগী মন কী বাতকীদমক ইনপুৎশিং লাকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা মাইগোব নত্ত্রগা নমো এপতা মীয়ামদা মন কী বাত্তা আইদিয়াশিং লেপ্পা লৈতনা শিয়র তৌরক্নবসু হায়খ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"তাং ২৬তা পাঙথোক্কদবা থা অসিগী #MannKiBaatকীদমক ইনপুৎ কয়ামরুম লাকপদা নুংঙাইবা পোকই। মাইগোব নত্ত্রগা নমো এপতা লেপ্পা লৈতনা আইদিয়া থাবীরকউ।"