প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এই মাহৰ ২৬ জুন, ২০২২ৰ বাবে নিৰ্ধাৰিত মন কী বাতৰ ইনপুটৰ ওপৰত সন্তুষ্টি প্ৰকাশ কৰিছে
19 JUN 2022 10:05AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এই মাহৰ ২৬ জুন, ২০২২ৰ বাবে নিৰ্ধাৰিত মন কী বাতৰ বাবে ইনপুটৰ ওপৰত সন্তুষ্টি প্ৰকাশ কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে জনসাধাৰণক মন কী বাতৰ ওপৰত বিচাৰ-বিশ্লেষণ মাইগভ বা নমো এপত আগবঢ়াবলৈও আহ্বান জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এটা টুইটত কয়;
"এই মাহৰ ২৬ তাৰিখৰ বাবে নিৰ্ধাৰিত #মনকীবাতৰ বাবে কেইবাটাও ইনপুট পোৱাত আনন্দ পাইছো। নিজৰ বিচাৰ-বিশ্লেষণ মাইগভ বা নমো এপত আগবঢ়াওক।"

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over the inputs for this month's Mann Ki Baat scheduled for 26th June 2022
19 JUN 2022 10:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over the inputs for this month's Mann Ki Baat scheduled for 26th June 2022. Shri Modi also urged people to keep sharing ideas on Mann Ki Baat either on MyGov or the NaMo App.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Glad to have received several inputs for this month’s #MannKiBaat scheduled for the 26th. Do keep your ideas coming either on MyGov or the NaMo App."