Prime Minister's Office
PM condemns cowardly terrorist attack against the Karte Parwan Gurudwara in Kabul
18 JUN 2022 10:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condemned the cowardly terrorist attack against the Karte Parwan Gurudwara in Kabul, Afghanistan. He also prayed for the safety and well-being of the devotees.
The Prime Minister tweeted;
"Shocked by the cowardly terrorist attack against the Karte Parwan Gurudwara in Kabul. I condemn this barbaric attack, and pray for the safety and well-being of the devotees."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কবুলগী কার্তি পরৱন গুরুদ্বারাদা চত্থখিবা মিনুংশি চেন্দবগী মওংদা তেরোরিস্তশিংনা লান্দাখিববু নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
18 JUN 2022 10:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আফঘানিস্তানগী কবুলগী কার্তি পরৱন গুরুদ্বারাদা চত্থখিবা মিনুংশি চেন্দবগী মওংদা তেরোরিস্তশিংনা লান্দাখিববু নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না দিভোতীশিংদা শোইদ-ঙামদবা অমসুং অনা অয়েক য়াদবা ওইরসনু হায়না নিজখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখিঃ
"কবুলগী কার্তি পরৱন গুরুদ্বারাদা চত্থখিবা মিনুংশি চেন্দবগী মওংদা তেরোরিস্তশিংনা লান্দাখিববু অদুক্কী নুংঙাইতবা পোকই। ঐহাক্না অসিগুম্বা মিনুংশি লৈতনা লান্দাবগী থৌওং অসি য়ানিংদে, অমসুং দিভোতীশিংদা শোইদ-ঙামদবা অমসুং অনা অয়েক য়াদবা ওইরসনু হায়না নিজরি।"