প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কাবুলৰ কৰ্তে পৰৱান গুৰুদ্বাৰাত সন্ত্ৰাবাদীয়ে কাপুৰুষৰ দৰে চলোৱা আক্ৰমণক গৰিহণা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
18 JUN 2022 10:12PM by PIB Guwahati
আফগানিস্তানৰ কাবলুত কৰ্তে পৰৱান গুৰুদ্বাৰাত সন্ত্ৰাবাদীয়ে কাপুৰুষৰ দৰে চলোৱা আক্ৰমণক গৰিহণা দিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। তেওঁ শ্ৰদ্ধালুসকলৰ সুৰক্ষা আৰু কল্যাণ কামনাৰে প্ৰাৰ্থনাও জনায়।
এক টুইট বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উল্লেখ কৰে;
“কাবুলৰ কৰ্তে পৰৱান গুৰুদ্বাৰাত সন্ত্ৰাসবাদীয়ে কাপুৰুষৰ দৰে চলোৱা আক্ৰমণত স্তম্ভিত হৈছো। মই এই আসুৰিক আক্ৰমণক গৰিহণা দিছো আৰু শ্ৰদ্ধালুসকলৰ সুৰক্ষা তথা কল্যাণ কামনাৰে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো”।

Prime Minister's Office
PM condemns cowardly terrorist attack against the Karte Parwan Gurudwara in Kabul
18 JUN 2022 10:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condemned the cowardly terrorist attack against the Karte Parwan Gurudwara in Kabul, Afghanistan. He also prayed for the safety and well-being of the devotees.
The Prime Minister tweeted;
"Shocked by the cowardly terrorist attack against the Karte Parwan Gurudwara in Kabul. I condemn this barbaric attack, and pray for the safety and well-being of the devotees."