Prime Minister's Office
PM shares details of '8 Years of Women Empowerment'
A new paradigm is being created to further empowerment of women
09 JUN 2022 5:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared details of various articles available on narendramodi.in website having information about the Government's work towards the empowerment of Nari Shakti.
Shri Modi has also shared a tweet thread of MyGov having information about the various schemes and initiatives of the Government for the welfare and empowerment of Women.
The Prime Minister tweeted;
"You will enjoy reading these articles on how a new paradigm is being created to further empowerment of women. These efforts cover diverse sectors and have ensured more dignity as well as opportunities for women. #8YearsOfWomenEmpowerment"
"Comprehensive information about the work to empower India’s Nari Shakti. #8YearsOfWomenEmpowerment"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ‘নুপীগী মপাঙ্গল হাপ্পগী চহি ৮’গী অকুপ্পা মরোল ফোংদোকখ্রে
নুপীশিংগী পাঙ্গল হাপ্পগী থৌওংবু হেন্না খুমাং চাউশিলহন্নবা অনৌবা মওং-মতৌ অমা শেম্লে
09 JUN 2022 5:16PM by PIB Imphal
নারী শক্তিবু মপাঙ্গল হেন্না হাপ্নবগীদমক্তা সরকারনা পায়খৎখিবা থৌওংশিংগী ই-পাউ য়াওবা অমসুং narendramodi.in ৱেবসাইত্তা ফংবা মরী লৈনবা তোঙানবা আর্তিকল কয়াগী অকুপ্পা মরোলশিং প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শেয়র তৌখ্রে।
নুপীশিংগী য়াইফ য়ুম্বাল অমসুং মপাঙ্গল হাপ্পগা মরী লৈনবা সরকারগী তোঙানবা স্কিম অমসুং খোঙথাং কয়াগী ই-পাউ য়াওবা মাইগোবকী থ্রেদ অমসু শ্রী মোদীনা ত্বীত তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখিঃ
“নুপীশিংগী পাঙ্গল হাপ্পগী থৌওংবু হেন্না খুমাং চাউশিলহন্নবা অনৌবা মওং-মতৌ অমা করম্না শেম্বগে হায়বগী মতাংগে আর্তিকলশিং অসি অদোম্না পাবদা নুংঙাইবা ফাওগনি। থবকশিং অসিনা তোঙানবা সেক্তর কয়া কোল্লি অমসুং নুপীশিংগী অহেনবা ইকায় খুম্নবা অমসুং খুদোংচাবা কয়া শোইদনা ফংহল্লি। #8YearsOfWomenEmpowerment”
“ভারতকী নারী শক্তিগী মপাঙ্গল হাপ্পগী থবক্কা মরী লৈনবা পাক চাউরবা ই-পাউশিং। #8YearsOfWomenEmpowerment”