প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘মহিলা সবলীকৰণৰ ৮টা বছৰ’-ৰ সবিশেষ জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
মহিলা সবলীকৰণক অন্য মাত্ৰা দিবলৈকে এক নতুন ধাৰা সৃষ্টি কৰা হৈছে
09 JUN 2022 5:16PM by PIB Guwahati
নাৰী শক্তিৰ সবলীকৰণৰ বাবে চৰকাৰে সম্পাদন কৰা বিভিন্ন কাৰ্যক্ৰম সম্পৰ্কীয় তথ্য সম্ভাৰৰে যুগুতোৱা আৰু উপলব্ধ বিভিন্ন প্ৰবন্ধ-পাতি narendramodi.in ৱেব ছাইটৰ জৰিয়তে শ্বেয়াৰ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
মহিলা কল্যাণ আৰু সবলীকৰণ সম্পৰ্কীয় বিভিন্ন আঁচনি আৰু পদক্ষেপ সন্দৰ্ভত সবিশেষ তথ্য দাঙি ধৰি প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে MyGov-ত এলানি টুইট-ও শ্বেয়াৰ কৰিছে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উল্লেখ কৰে;
“মহিলা সবলীকৰণক অন্য মাত্ৰা দিবলৈকে সৃষ্টি কৰা এক নতুন ধাৰা সন্দৰ্ভত যুগুতোৱা বিভিন্ন প্ৰবন্ধ-পাতি আদি পঢ়ি আপোনালোকে ভাল পাব। বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত সামৰি গ্ৰহণ কৰা এইসমূহ উদ্যোগে মহিলাসকলৰ বাবে অধিক মৰ্যাদা আৰু সুযোগৰ নিশ্চয়তা প্ৰদান কৰিছে।#মহিলা সবলীকৰণৰ ৮টা বছৰ”
“নাৰী শক্তিৰ সবলগীকৰণ সম্পৰ্কীয় বিভিন্ন কাম-কাজৰ বিস্তৃত তথ্য সম্বলিত। #মহিলা সবলীকৰণৰ ৮টা বছৰ”

Prime Minister's Office
PM shares details of '8 Years of Women Empowerment'
A new paradigm is being created to further empowerment of women
09 JUN 2022 5:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared details of various articles available on narendramodi.in website having information about the Government's work towards the empowerment of Nari Shakti.
Shri Modi has also shared a tweet thread of MyGov having information about the various schemes and initiatives of the Government for the welfare and empowerment of Women.
The Prime Minister tweeted;
"You will enjoy reading these articles on how a new paradigm is being created to further empowerment of women. These efforts cover diverse sectors and have ensured more dignity as well as opportunities for women. #8YearsOfWomenEmpowerment"
"Comprehensive information about the work to empower India’s Nari Shakti. #8YearsOfWomenEmpowerment"