Prime Minister's Office
PM greets people of Telangana on state's Formation Day
02 JUN 2022 9:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Telangana on the state's Formation Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to my sisters and brothers of Telangana on the state's Formation Day. People of Telangana are synonymous with hardwork and unparalleled dedication to national progress. The culture of the state is world renowned. I pray for the well-being of the people of Telangana."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না তেলঙ্গনাগী মীয়ামগী মফমদা স্তেত অদু শেমখিবা নুমিৎগী য়াইফ পাউজেল পীরক্লি
02 JUN 2022 9:36AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলঙ্গনাগী মীয়ামদা স্তেত অদু শেমখিবা নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিবদা;
“তেলঙ্গনাগী ইচিল ইনাউশিংগী মফমদা স্তেত অসি শেমখিবা নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীজরি‍। তেলঙ্গনাগী মীয়াম শুবা নোমবা কনবা অমসুং লৈবাক্কী চাউখৎ খোঙজেলদা লমবা লৈতনা কত্থোকপগীদমক খঙনৈ‍। স্তেত অসিগী নাৎ মালেমদা মশক খঙনৈ‍। তেলঙ্গনাগী মীয়াম্না তেক্ত-কায়দনা লৈনবগীদমক ঐনা থৌনিজরি‍।”