প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে তেলেংগানাৰ জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
02 JUN 2022 9:36AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে তেলেংগানাৰ জনতাক শুভেচ্ছা জনাইছে৷
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ৰাজ্যখনৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত তেলেংগানাৰ ভাই-ভনীসকলক শুভেচ্ছা জনাইছো৷ তেলেংগানাৰ লোকসকল কঠোৰ পৰিশ্ৰম আৰু ৰাষ্ট্ৰীয় প্ৰগতিৰ প্ৰতি অতুলনীয় সমৰ্পণৰ সমাৰ্থক। ৰাজ্যখনৰ সংস্কৃতি বিশ্ববিখ্যাত। তেলেংগানাবাসীৰ মংগলৰ বাবে মই প্ৰাৰ্থনা জনাইছো৷”

Prime Minister's Office
PM greets people of Telangana on state's Formation Day
02 JUN 2022 9:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Telangana on the state's Formation Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to my sisters and brothers of Telangana on the state's Formation Day. People of Telangana are synonymous with hardwork and unparalleled dedication to national progress. The culture of the state is world renowned. I pray for the well-being of the people of Telangana."