Prime Minister's Office
PM meets champion women boxers from World Boxing Championship
01 JUN 2022 8:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met the champion women boxers from World Boxing Championship, Nikhat Zareen, Manisha Moun and Parveen Hooda today.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Glad to have met boxers @nikhat_zareen, @BoxerMoun and Parveen Hooda who made India proud at the Women's World Boxing Championship. We had excellent conversations on their life journeys including passion towards sports and life beyond it. Best wishes for their future endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ৱর্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপকী নুপী বোক্সরশিংগা উনখ্রে
01 JUN 2022 8:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ৱর্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপতা থোইরক্লবা নুপী বোক্সরশিং, নিখাত জরীন, মনিশা মোন অমসুং পর্ভীন হুদাগা উনখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“ৱর্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপতা ভারতকী মীংচৎ পুরকখিবা বোক্সরশিং @nikhat_zareen, @BoxerMoun অমসুং Parveen Hooda গা উনবা অসি য়াম্না নুংঙাই। স্পোর্তস অমসুং মসিগী ৱাংবদা লৈরিবা মখোয়গী অপাম্বা য়াওনা মখোয়গী পুন্সি খোঙচৎশিংগী মতাংদা নুংঙাইনা ৱারী শাখি। মখোয়গী তুংগী পুন্সিগীদমক ঐহাক্না য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”