Prime Minister's Office
PM meets champion women boxers from World Boxing Championship
01 JUN 2022 8:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met the champion women boxers from World Boxing Championship, Nikhat Zareen, Manisha Moun and Parveen Hooda today.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Glad to have met boxers @nikhat_zareen, @BoxerMoun and Parveen Hooda who made India proud at the Women's World Boxing Championship. We had excellent conversations on their life journeys including passion towards sports and life beyond it. Best wishes for their future endeavours."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶ୍ୱ ବକ୍ସିଂ ଚାମ୍ପିଅନସିପର ଚାମ୍ପିଅନ ମହିଳା ବକ୍ସରଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 JUN 2022 8:33PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ବିଶ୍ୱ ବକ୍ସିଂ ଚାମ୍ପିଅନସିପର ଚାମ୍ପିଅନ ମହିଳା ବକ୍ସର ନିଖତ ଜରିନ, ମନୀଷା ମୌନ ଓ ପରବିନ ହୁଡାଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ବିଶ୍ୱ ମହିଳା ବକ୍ସିଂ ଚାମ୍ପିଅନସିପରେ ଭାରତକୁ ଗର୍ବିତ କରିଥିବା ବକ୍ସର @ନିଖତ ଜରିନ, @ବକ୍ସରମୌନ ଓ ପରବିନ ହୁଡାଙ୍କୁ ଭେଟି ଆନନ୍ଦିତ ହେଲି । ସେମାନଙ୍କ ଜୀବନ ଯାତ୍ରା, ଖେଳ ପ୍ରତି ଆଗ୍ରହ ଓ ଜୀବନ ସମ୍ପର୍କରେ ବେଶ ଚିତ୍ତାକର୍ଷକ ଆଲୋଚନା ହେଲା । ଆଗାମୀ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ସେମାନଙ୍କୁ ଶୁଭକାମନା ଜଣାଉଛି ।”