Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a tragic accident in Ganjam district of Odisha
25 MAY 2022 2:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a tragic accident in Ganjam district of Odisha.
The Prime Minister Office tweeted;
"I am deeply pained by the loss of lives due to a tragic accident in Odisha’s Ganjam district. In this tragic hour, my thoughts are with the bereaved families. I pray that those injured recover at the very earliest: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ওরিশাগী গঞ্জাম জিলাদা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখ্রিবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
25 MAY 2022 2:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওরিশাগী গঞ্জাম জিলাদা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখ্রিবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
“ওরিশাগী গঞ্জাম জিলাদা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা ঐহাক্না অৱাংবা ফোঙদোকচরি। অৱাবা তারবা তানফম অসিদা ইমুং মনুংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না ঐহাক্না থৌনিজরি: পি.এম. @narendramodi”