Prime Minister's Office
PM expresses happiness on the entire team of ASHA workers getting WHO Director-General's Global Health Leaders' award
23 MAY 2022 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness for the entire team of ASHA workers receiving WHO Director-General's Global Health Leaders' award. Shri Modi said that ASHA workers are at forefront of ensuring a healthy India and their dedication and determination is admirable.
In response of tweet by World Health Organisation, the Prime Minister tweeted;
"Delighted that the entire team of ASHA workers have been conferred the @WHO Director-General’s Global Health Leaders’ Award. Congratulations to all ASHA workers. They are at the forefront of ensuring a healthy India. Their dedication and determination is admirable."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না আশা ৱার্করশিংগী অপুনবা তীমনা দবল্যু.ঐচ.ও.গী দিরেক্তর-জেনরেলগী গ্লোবেল হেল্থ লীদর্স এৱার্দ ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
23 MAY 2022 9:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আশা ৱার্করশিংগী অপুনবা তীমনা দবল্যু.ঐচ.ও.গী দিরেক্তর-জেনরেলগী গ্লোবেল হেল্থ লীদর্স এৱার্দ ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা আশা ৱার্করশিংনা মশা-মউ ফবা ভারত অমা ওইহন্নবা হোৎনবদা মাংজিল থানা হোৎনখি অমসুং মখোয়গী কত্থোকপা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ অসি ফীদম্নীংঙাই ওই হায়না ফোঙদোকখি।
ৱর্ল্দ হেল্থ ওর্গনাইজেসনগী ত্বিত অমদা রেস্পোন্দ তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“আশা ৱার্করশিংগী অপুনবা তীমদা @WHOগী দিরেক্তর-জেনরেলগী গ্লোবেল হেল্থ লীদর্স এৱার্দ পীরকপদা নুংঙাইবা পোকই। আশা ৱার্কর পুম্নমক্তা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মখোয়না মশা-মউ ফবা ভারত অমা ওইহন্নবা হোৎনবদা মাংজিল থানা হোৎনখি। মখোয়গী কত্থোকপা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ অসি ফীদম্নীংঙাই ওই।”