ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆଶା କର୍ମୀମାନଙ୍କର ତମାମ ଟିମକୁ ବିଶ୍ୱ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ସଂଗଠନର ମହାନିଦେ୍ର୍ଦଶକଙ୍କ ଗ୍ଲୋବାଲ ହେଲଥ ଲିଡର୍ସ ପୁରସ୍କାର ମିଳିବା ପରିପ୍ରେକ୍ଷୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କଲେ
23 MAY 2022 9:10AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଶ୍ୱ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ସଂଗଠନ (ଡବ୍ଲ୍ୟୁଏଚଓ)ର ମହାନିଦେ୍ର୍ଦଶକଙ୍କ ଗ୍ଲୋବାଲ ହେଲଥ ଲିଡର୍ସ ପୁରସ୍କାର ପ୍ରାପ୍ତ କରିଥିବା ଆଶା କର୍ମୀମାନଙ୍କର ସମଗ୍ର ଟିମ ନିମନ୍ତେ ପ୍ରସନ୍ନତା ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ସୁସ୍ଥ ଭାରତ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରିବାରେ ଆଶା କର୍ମୀମାନେ ସବୁଠୁ ଆଗରେ ରହିଛନ୍ତି ଏବଂ ସେମାନଙ୍କ ସମର୍ପଣ ତଥା ଦୃଢ଼ ସଂକଳ୍ପ ପ୍ରଶଂସାଯୋଗ୍ୟ ।
ବିଶ୍ୱ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ସଂଗଠନ ଦ୍ୱାରା ହୋଇଥିବା ଏକ ଟ୍ୱିଟ ଉପରେ ପ୍ରତିକି୍ରୟା ରଖି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରି କହିଛନ୍ତି;
‘‘ବିଶ୍ୱ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ସଂଗଠନର ମହାନିଦେ୍ର୍ଦଶକଙ୍କ ଗ୍ଲୋବାଲ ହେଲଥ ଲିଡର୍ସ ପୁରସ୍କାର ଦ୍ୱାରା ସମ୍ମାନିତ ହୋଇଥିବାରୁ ଅଶା କର୍ମୀମାନଙ୍କର ତମାମ ଟିମକୁ ନେଇ ମୁଁ ପ୍ରସନ୍ନ । ସମସ୍ତ ଆଶା କର୍ମୀଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଏକ ସୁସ୍ଥ ଭାରତ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରିବା ଦିଗରେ ସେମାନେ ସବୁଠୁ ଆଗରେ ରହିଛନ୍ତି । ସେମାନଙ୍କର ସମର୍ପଣ ଓ ଦୃଢ଼ ସଂକଳ୍ପ ପ୍ରଶଂସାଯୋଗ୍ୟ ।’’

Prime Minister's Office
PM expresses happiness on the entire team of ASHA workers getting WHO Director-General's Global Health Leaders' award
23 MAY 2022 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness for the entire team of ASHA workers receiving WHO Director-General's Global Health Leaders' award. Shri Modi said that ASHA workers are at forefront of ensuring a healthy India and their dedication and determination is admirable.
In response of tweet by World Health Organisation, the Prime Minister tweeted;
"Delighted that the entire team of ASHA workers have been conferred the @WHO Director-General’s Global Health Leaders’ Award. Congratulations to all ASHA workers. They are at the forefront of ensuring a healthy India. Their dedication and determination is admirable."