Prime Minister's Office
PM congratulates Nikhat Zareen for Gold Medal at Women's World Boxing Championship
Also congratulates Manisha Moun and Parveen Hooda for their Bronze medals
19 MAY 2022 11:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nikhat Zareen for Gold Medal at Women's World Boxing Championship. He also congratulated Manisha Moun and Parveen Hooda for their Bronze medals.
In a tweet the Prime Minister said :
"Our boxers have made us proud! Congratulations to @nikhat_zareen for a fantastic Gold medal win at the Women's World Boxing Championship. I also congratulate Manisha Moun and Parveen Hooda for their Bronze medals in the same competition."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নিখত জরীনবু ৱিমেন্স ৱর্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপ্তা সনাগী তকমান ফংবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
মনিশা মৌন অমসুং পর্বীন হুদাবুসু মখোয়গী শেঞ্জেংগী তকমানগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
19 MAY 2022 11:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিখত জরীনবু ৱিমেন্স ৱর্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপ্তা সনাগী তকমান ফংবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না মনিশা মৌন অমসুং পর্বীন হুদাবুসু মখোয়গী শেঞ্জেংগী তকমানগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত্তা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“ঐখোয়গী বোক্সরশিংনা ঐখোয়বু চাউথোকহল্লে! @nikhat_zareenবু ৱিমেন্স ৱর্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপ্তা নীংথিরবা সনাগী তকমান ফংবগীদমক্তা থাগৎলি। ঐহাক্না মনিশা মৌন অমসুং পর্বীন হুদাবুসু মখোয়গী শেঞ্জেংগী তকমানগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোক্লি”।