প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহিলাৰ ৱৰ্ল্ড বক্সিং চেম্পিয়নশ্বিপত সোণৰ পদক জয় কৰাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নিখাত জাৰীণক অভিনন্দন জনায়
লগতে ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাত মনীষা মউন আৰু পাৰৱীন হুদাক অভিনন্দন জনায়
19 MAY 2022 11:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মহিলাৰ ৱৰ্ল্ড বক্সিং চেম্পিয়নশ্বিপত সোণৰ পদক জয় কৰাত নিখাত জাৰীণক অভিনন্দন জনায়। তেওঁ লগতে ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাত মনীষা মউন আৰু পাৰৱীন হুদাকো অভিনন্দন জনায়।
এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কৈছে :
"আমাৰ বক্সাৰসকলে আমাক গৌৰৱান্বিত কৰিলে! ৱ'মেন্স ৱৰ্ল্ড বক্সিং চেম্পিয়নশ্বিপত সুন্দৰভাৱে সোণৰ পদক জয়ৰ বাবে @nikhat_zareen (নিখাত জাৰীণ)লৈ অভিনন্দন। একেই প্ৰতিযোগিতাত তেওঁলোকৰ ব্ৰঞ্জৰ পদকৰ বাবে মই লগতে মনীষা মউন আৰু পাৰৱীন হুদাকো অভিনন্দন জনাইছো।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Nikhat Zareen for Gold Medal at Women's World Boxing Championship
Also congratulates Manisha Moun and Parveen Hooda for their Bronze medals
19 MAY 2022 11:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nikhat Zareen for Gold Medal at Women's World Boxing Championship. He also congratulated Manisha Moun and Parveen Hooda for their Bronze medals.
In a tweet the Prime Minister said :
"Our boxers have made us proud! Congratulations to @nikhat_zareen for a fantastic Gold medal win at the Women's World Boxing Championship. I also congratulate Manisha Moun and Parveen Hooda for their Bronze medals in the same competition."