Prime Minister's Office
PM greets people of Sikkim on their Statehood Day
16 MAY 2022 9:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Sikkim on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Statehood Day greetings to my sisters and brothers of Sikkim. The people of Sikkim have distinguished themselves in diverse fields and are making rich contributions to national progress. May the people of the state be blessed with happiness and good health."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সিক্কিমগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
16 MAY 2022 9:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিক্কিমগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সিক্কিমগী ঐহাক্কী ইচিল-ইনাওশিংদা স্তেৎহুদ নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। সিক্কিমগী মীয়াম্না তোঙান-তোঙানবা লমশিংদা মখোয় মশাবু মীথোই-মীহেনবা ওইবা ঙমহল্লি অমসুং লৈবাক অসিগী চাউখৎ খোঙথাংদা চাউনা শরুক তম্লি। রাজ্য অসিগী মীয়ামবু নুংঙাই য়াইফবা অমসুং হকচাং ফবা ওইনবা ঐহাক্না য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”