Prime Minister's Office
PM greets people of Sikkim on their Statehood Day
16 MAY 2022 9:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Sikkim on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Statehood Day greetings to my sisters and brothers of Sikkim. The people of Sikkim have distinguished themselves in diverse fields and are making rich contributions to national progress. May the people of the state be blessed with happiness and good health."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ছিকিমৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
16 MAY 2022 9:13AM by PIB Guwahati
প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে ছিকিমৰ জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"ছিকিমৰ মোৰ ভাতৃ-ভগ্নীসকলক প্ৰতিষ্ঠা দিৱসৰ শুভেচ্ছা জনাইছোঁ। ছিকিমৰ জনসাধাৰণে বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত স্বকীয়তাৰ পৰিচয় দাঙি ধৰিছে আৰু ৰাষ্ট্ৰৰ প্ৰগতিৰ ক্ষেত্ৰত গুৰুত্বপূৰ্ণ অৱদান আগবঢ়াইছে। ৰাজ্যখনৰ জনসাধাৰণ সুস্বাস্থ্যৰ গৰাকী হৈ সুখত থাকক, তাৰেই কামনা কৰিছোঁ।"