Prime Minister's Office
PM extends greetings and good wishes to ROK President on assuming office
10 MAY 2022 12:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his greetings and good wishes to the ROK President, H. E. Yoon Suk-yeol on assuming office as President today.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I extend my heartfelt greetings and good wishes to ROK President @sukyeol__yoon as he commences his term in office today. I look forward to meeting him soon and working together to further strengthen and enrich the India-ROK ties."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না আর.ও.কে.গী রাস্ত্রপতিনা ওফিস পাইবা হৌবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
10 MAY 2022 12:22PM by PIB Imphal
আর.ও.কে.গী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. য়ুন সুক-য়োলনা ঙসি রাস্ত্রপতি ওইনা ওফিস পাইবা হৌবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত অমদা হায়খি;
“ঐহাক্না আর.ও.কে.গী রাস্ত্রপতি @sukyeol__yoon না ঙসি মহাক্কী তর্ম হৌদুনা ওফিস পাইবা অসিদা ঐহাক্না নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি অমসুং য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মহাক্কা অথুবদা উন্নবা অমসুং ভারত-আর.ও.কে.গী মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমসুং ফগৎহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্লি।”