প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কাৰ্যভাৰ গ্ৰহণ কৰা দক্ষিণ কোৰিয়াৰ ৰাষ্ট্রপতিক শুভেচ্ছা আৰু অভিনন্দন প্রধানমন্ত্রীৰ
10 MAY 2022 12:22PM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে দক্ষিণ কোৰিয়াৰ ৰাষ্ট্রপতি হিচাপে কাৰ্যভাৰ গ্ৰহণ কৰাৰ বাবে য়ুন ছুক ইয়লক শুভেচ্ছা আৰু অভিনন্দন জনাইছে৷
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “মই দক্ষিণ কোৰিয়াৰ ৰাষ্ট্রপতি @sukyeol__yoon-ক শুভেচ্ছা আৰু অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁ আজি তেওঁৰ কার্যকাল আৰম্ভ কৰিছে৷ মই শীঘ্ৰে তেওঁক সাক্ষাৎ কৰাৰ লগতে ভাৰত-দক্ষিণ কোৰিয়াৰ সম্পর্কক আৰু অধিক শক্তিশালী আৰু সমৃদ্ধ কৰাৰ বাবে একেলগে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহী হৈ আছো৷”

Prime Minister's Office
PM extends greetings and good wishes to ROK President on assuming office
10 MAY 2022 12:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his greetings and good wishes to the ROK President, H. E. Yoon Suk-yeol on assuming office as President today.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I extend my heartfelt greetings and good wishes to ROK President @sukyeol__yoon as he commences his term in office today. I look forward to meeting him soon and working together to further strengthen and enrich the India-ROK ties."