Prime Minister's Office
PM meets Madhya Pradesh CM
23 APR 2022 1:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today met Madhya Pradesh Chief Minister, Shri Shivraj Singh Chauhan and discussed the good governance initiatives of the MP Government and how their transformative schemes are bringing a positive change in people’s lives.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Met MP CM Shri @ChouhanShivraj Ji, who discussed the good governance initiatives of the MP Government and how their transformative schemes are bringing a positive change in people’s lives."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মধ্য প্রদেশকী সি.এম.গা উনখ্রে
23 APR 2022 1:47PM by PIB Imphal
লৈঙাক্কী অফবা লৈঙাক্লোনগী থৌরাং অমসুং মখোয়গী অওনবা থৌরাংশিংনা মীয়ামগী পুন্সিবু অফবা মায়কৈদা কমদৌনা অহোংবা পুরক্লিবগে হায়বগী মতাঙদা খন্নখ্রে‍।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি;
“এম.পি. সি.এম. শ্রী @ChouhanShivraj জীগা উনদুনা এম.পি. লৈঙাক্কী অফবা লৈঙাক্লোনগী থৌরাং অমসুং মখোয়গী অওনবা থৌরাংশিংনা মীয়ামগী পুন্সিবু অফবা মায়কৈদা কমদৌনা অহোংবা পুরক্লিবগে হায়বগী মতাঙদা খন্নখ্রে‍।”