প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মধ্যপ্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰীৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বৈঠক
23 APR 2022 1:47PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি মধ্যপ্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী শিৱৰাজ সিং চৌহানৰ সৈতে বৈঠকত মিলিত হোৱাৰ লগতে মধ্যপ্ৰদেশ চৰকাৰৰ সু-প্ৰশাসন প্ৰচষ্টাৱলীৰ সন্দৰ্ভত আৰু কিদৰে তেওঁলোকৰ পৰিৱৰ্তনশীল আঁচনিসমূহে জনসাধাৰণৰ জীৱনত ইতিবাচক প্ৰভাৱ পেলাইছে, সেই বিষয়ে আলোচনা কৰে৷
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“মধ্যপ্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী @ChouhanShivrajজীৰে বৈঠকত মিলিত হও আৰু তেওঁৰ সৈতে মধ্যপ্ৰদেশ চৰকাৰৰ সু-প্ৰশাসনৰ প্ৰচেষ্টাৱলীৰ লগতে কিদৰে তেওঁলোকৰ পৰিৱৰ্তনশীল আঁচনিসমূহে জনসাধাৰণৰ জীৱনত ইতিবাচক প্ৰভাৱ পেলাইছে, সেই বিষয়ে আলোচনা কৰো৷”

Prime Minister's Office
PM meets Madhya Pradesh CM
23 APR 2022 1:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today met Madhya Pradesh Chief Minister, Shri Shivraj Singh Chauhan and discussed the good governance initiatives of the MP Government and how their transformative schemes are bringing a positive change in people’s lives.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Met MP CM Shri @ChouhanShivraj Ji, who discussed the good governance initiatives of the MP Government and how their transformative schemes are bringing a positive change in people’s lives."