Prime Minister's Office
PM wishes health and happiness on Vishu
15 APR 2022 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes on the occasion of Vishu, especially to the Malayalis all over the world.
The Prime Minister said in a tweet
“Best wishes on the special occasion of Vishu, especially to the Malayalis settled all over the world. I pray for a year filled with utmost happiness and good health.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଷୁ ଅବରସରେ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଏବଂ ଖୁସି କାମନା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
15 APR 2022 9:10AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଷୁ ଅବସରରେ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ବିଶେଷକରି ସମଗ୍ର ବିଶ୍ୱରେ ଥିବା ମାଲାୟାଲୀଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟୁଇଟରେ କହିଛନ୍ତି
“ବିଷୁର ବିଶେଷ ଉତ୍ସବରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା, ବିଶେଷକରି ସମଗ୍ର ବିଶ୍ୱରେ ବସବାସ କରୁଥିବା ମାଲାୟାଲୀମାନଙ୍କୁ । ମୁଁ ବର୍ଷବ୍ୟାପି ଅତ୍ୟଧିକ ସୁଖ ଏବଂ ଉତ୍ତମ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ପାଇଁ ପ୍ରାର୍ଥନା କରୁଛି ।”