প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভিশু লাকপদা মীয়ামদা নুংঙাই য়াইফবা অমসুং হকশেল পাউজেল পীখ্রে
15 APR 2022 9:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিশুগী কুমহৈ লাকপদা মালেম শিনবা থুংবগী মলায়ালীশিংদা মরু ওইনা, য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ভিশু কুমহৈগী য়াইফ পাউজেল পীজরি, মরু ওইনা মালেম শিনবা থুংবদা খুন্দারিবা মলায়ালীশিংগী মফমদা। নুংঙাই য়াইফবা অমসুং হকশেল ফবা চহি অমা ওইনবা ঐহাক্না থৌনিজরি”।

Prime Minister's Office
PM wishes health and happiness on Vishu
15 APR 2022 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes on the occasion of Vishu, especially to the Malayalis all over the world.
The Prime Minister said in a tweet
“Best wishes on the special occasion of Vishu, especially to the Malayalis settled all over the world. I pray for a year filled with utmost happiness and good health.”