Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi speaks on telephone with His Excellency Naftali Bennett, Prime Minister of Israel
04 APR 2022 6:37PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on telephone today with His Excellency Naftali Bennett, Prime Minister of Israel.
Prime Minister conveyed his best wishes to H.E. Bennett for early recovery after his COVID-19 diagnosis. He also expressed his condolences for the loss of lives in the recent terrorist attacks in Israel.
The leaders had a detailed discussion on recent geo-political developments, including the situation in Ukraine. They also reviewed ongoing bilateral cooperation initiatives.
Prime Minister conveyed his eagerness to welcome H.E. Bennett in India at an early date.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী হিজ এক্সিলেন্সী নফতালী বেন্নেৎকা লোয়ননা তেলিফোন্দা ৱারী শাখ্রে
04 APR 2022 6:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী হিজ এক্সিলেন্সী নফতালী বেন্নেৎকা লোয়ননা তেলিফোন্দা ৱারী শাখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ঐচ.ই. বেন্নেৎপু কোবিদ-১৯ নারে হায়না দাইগনোসিস তৌখ্রবা মতুংদা অথুবদা নাবা ফগৎলক্নবা মহাক্না য়াইফ-মঙ্গোল পীখ্রে। মহাক্না হন্দক্তা ইজরেলদা চত্থখিবা তেরোরিস্তকী এতেক অদুদা মীওই কয়াগী পুন্সি মাংখিবা অদুগীদমক মহাক্না অৱাবা ফোঙদোকখি।
লুচিংবশিংনা য়ুক্রেনগী ওইরিবা ফীভম য়াওনা ওইরক্লিবা জিও-পোলিতিকেল দিবেলপমেন্তশিংগী মতাংদা কুপ্না খন্নখি। মখোয়না হৌজিক পাইখৎলিবা বাইলেতরেল কোওপরেসনগী থৌরাংশিং অসিসু য়েংশিনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ঐচ.ই. বেন্নেৎপু অথুবদা ভারত্তা লাক্নবা অমদি মহাক্না তরাম্না ওক্নবা খৌরাংনা ঙাইরি হায়না ফোঙদোকখি।