প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম নাফটালি বেনেটৰে টেলিফোনিক বাৰ্তালাপ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ
04 APR 2022 6:37PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম নাফটালি বেনেটৰ সৈতে টেলিফোনিক বাৰ্তালাপত মিলিত হয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মহামহিম বেনেটক ক’ভিড-১৯ ৰপৰা ক্ষীপ্ৰতাৰে আৰোগ্য লাভৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে। তেখেতে তদুপৰি ইজৰাইলত শেহতীয়াভাৱে সংঘটিত সন্ত্ৰাসবাদীৰ আক্ৰমণত প্ৰাণ হেৰুৱা সকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰে।
নেতাদ্বয়ে ইউক্ৰেইনৰ পৰিস্থিতিকে প্ৰমুখ্য কৰি শেহতীয়া ভূ-ৰাজনৈতিক প্ৰসংগত সংঘটিত ঘটনাৰাজি সম্পৰ্কে বিতংকৈ আলোচনা কৰে। তেওঁলোকে তদুপৰি অব্যাহত থকা দ্বিপাক্ষিক সহযোগিতাৰ পদক্ষেপৰাজিৰো পৰ্য্যালোচনা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মহামহিম বেনেটক অতি সোনকালেই ভাৰত ভ্ৰমণলৈ আমন্ত্ৰণ জনায়।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi speaks on telephone with His Excellency Naftali Bennett, Prime Minister of Israel
04 APR 2022 6:37PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on telephone today with His Excellency Naftali Bennett, Prime Minister of Israel.
Prime Minister conveyed his best wishes to H.E. Bennett for early recovery after his COVID-19 diagnosis. He also expressed his condolences for the loss of lives in the recent terrorist attacks in Israel.
The leaders had a detailed discussion on recent geo-political developments, including the situation in Ukraine. They also reviewed ongoing bilateral cooperation initiatives.
Prime Minister conveyed his eagerness to welcome H.E. Bennett in India at an early date.