Prime Minister's Office
Foreign Minister of the Russian Federation, His Excellency Sergei Lavrov, calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
01 APR 2022 7:01PM by PIB Delhi
The Foreign Minister of the Russian Federation, His Excellency Sergei Lavrov, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
Foreign Minister Lavrov briefed the Prime Minister on the situation in Ukraine, including the ongoing peace negotiations. Prime Minister reiterated his call for an early cessation of violence, and conveyed India's readiness to contribute in any way to the peace efforts.
The Russian Foreign Minister also updated Prime Minister on the progress of decisions taken during the India-Russia bilateral Summit held in December 2021.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রসিয়ন ফেদেরেসনগী ফোরেন মন্ত্রী, হিস এক্সেলেন্সী সর্গৈ লাব্রোবনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ৱারী শাখ্রে
01 APR 2022 7:01PM by PIB Imphal
রসিয়ন ফেদেরেসনগী ফোরেন মন্ত্রী, হিস এক্সেলেন্সী সর্গৈ লাব্রোবনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ৱারী শাখ্রে।
ফোরেন মন্ত্রী লাব্রোবনা প্রধান মন্ত্রীদা শান্তি পুরক্নবা ৱারী শানবা হোৎনরিবা য়াওনা হৌজিক ওইরিবা য়ুক্রেনগী মতাংদা পাউদমখি। প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্না মমাংদা খৎন-চৈনবা লেপসি হায়খিবা ৱাফম অমুক পল্লদুনা শান্তি পুরক্নবা হোৎনরিবা অসিদা ভারতনা হীরম খুদিংদা তেংবাংনবা শেম শাদুনা লৈরি হায়না ফোংদোকখি।
রসিয়াগী ফোরেন মন্ত্রীনা দিসেম্বর ২০২১দা পাংথোকখিবা ভারত-রসিয়া বাইলেতরেল সম্মিত্তা লৌখিবা ৱারেপকী থবকশিংগী হৌজিক ওইরিবা থাক্কী মতাংদসু প্রধান মন্ত্রীগী মফমদা পাউদমখি।