Prime Minister's Office
PM congratulates President-elect Yoon Suk-yeol on his victory in Presidential elections
10 MAR 2022 10:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated President-elect Yoon Suk-yeol on his victory in the Presidential elections.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I warmly congratulate President-elect Yoon Suk-yeol on his victory in Presidential elections. I look forward to working with him to further expand and strengthen the India-ROK Special Strategic Partnership.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না প্রসিদেন্ত ওইনা খল্লবা য়ুন সুক-জুলবু প্রসিদেন্তগী মীখলদা মাই পাকপগী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
10 MAR 2022 10:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রসিদেন্ত ওইনা খল্লবা য়ুন সুক-জুলবু প্রসিদেন্তগী মীখলদা মাই পাকপগী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
“ঐহাক্না প্রসিদেন্ত ওইনা খল্লবা য়ুন সুক-জুলবু প্রসিদেন্তগী মীখলদা মাই পাকপগী থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ভারত-আর.ও.কে. স্পিসিএল স্ত্রেতেজিক পার্নরশীপ অসি মখাতানা চাউথোক্নবা অমসুং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মহাক্কী লোইননা থবক তৌমিন্ননবা ঐহাক্না মীৎয়েং থম্লি”।