Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 177.70 Cr
More than 18 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.59%
6,915 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 92,472
Weekly Positivity Rate is presently at 1.11%
01 MAR 2022 9:36AM by PIB Delhi
With the administration of more than 18 lakh Doses (18,22,513) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 177.70 Cr (1,77,70,25,914) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,04,61,239 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,01,609
2nd Dose
99,67,857
Precaution Dose
41,81,766
FLWs
1st Dose
1,84,09,585
2nd Dose
1,74,43,514
Precaution Dose
62,37,068
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,48,91,370
2nd Dose
2,79,76,062
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,18,71,141
2nd Dose
44,47,22,943
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,22,82,358
2nd Dose
18,02,64,366
Over 60 years
1st Dose
12,64,19,524
2nd Dose
11,22,80,434
Precaution Dose
96,76,317
Precaution Dose
2,00,95,151
Total
1,77,70,25,914
16,864 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,23,24,550.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.59%.
6,915 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 92,472. Active cases constitute 0.22% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 9,01,647 tests being conducted. India has so far conducted over 76.83 Cr (76,83,82,993) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.11% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.77%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৭.৭০ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ১৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৫৯% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৯১৫ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৯২,৪৭২দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১.১১%দা লৈরি
01 MAR 2022 9:36AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ১৮ (১৮,২২,৫১৩) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৭.৭০ (১,৭৭,৭০,২৫,৯১৪) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ২,০৪,৬১,২৩৯ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০১,৬০৯
২শুবা দোজ
৯৯,৬৭,৮৫৭
প্রিকোসন দোজ
৪১,৮১,৭৬৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০১,৬০৯
২শুবা দোজ
৯৯,৬৭,৮৫৭
প্রিকোসন দোজ
৪১,৮১,৭৬৬
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১,০৪,০১,৬০৯
২শুবা দোজ
৯৯,৬৭,৮৫৭
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪১,৮১,৭৬৬
২শুবা দোজ
১,০৪,০১,৬০৯
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৯৯,৬৭,৮৫৭
২শুবা দোজ
৪১,৮১,৭৬৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১,০৪,০১,৬০৯
২শুবা দোজ
৯৯,৬৭,৮৫৭
প্রিকোসন দোজ
৪১,৮১,৭৬৬
প্রিকোসন দোজ
২,০০,৯৫,১৫১
অপুনবা
১,৭৭,৭০,২৫,৯১৪
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১৬,৮৬৪ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২৩,২৪,৫৫০ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৫৯%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৯১৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৯২,৪৭২ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.২২% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৯,০১,৬৪৭ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৬.৮৩ (৭৬,৮৩,৮২,৯৯৩) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.১১%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৭৭%দা লৈরি।