Prime Minister's Office
PM Pays homage to former Prime Minister, Shri Morarjibhai Desai
28 FEB 2022 9:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to former Prime Minister, Shri Morarjibhai Desai.
In a tweet, the Prime Minister said;
''I pay homage to our former PM Shri Morarjibhai Desai. He is widely respected for his monumental contribution to nation building. He made extensive efforts to make India more prosperous. He always emphasised on probity in public life.''

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোরারজিভাই দেসাইগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
28 FEB 2022 9:09AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোরারজিভাই দেসাইগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিবদা;
“ঐনা ঐখোয়গী হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোরারজিভাই দেসাইগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি‍। লৈবাক শেমগৎপদা মহাক্না মশক থোক্না লৌরমবা থৌদাংশিংগীদমক্তা মহাকপু ময়াম্না ইকায় খুম্নৈ‍। মহাক্না ভারতপু হেন্না নুংঙাই য়াইফনবা থবক থৌরাং কয়া পায়খৎলম্মি‍। মহাক্না মতম পুম্নমক্তা মীয়ামগী পুন্সিদা অচেৎপা ফিরেপ লৈহন্নবগীদমক ফোঙদোক্লম্মি‍।”