Prime Minister's Office
PM congratulates Sadia Tariq on winning Gold medal at Moscow Wushu Stars Championship
26 FEB 2022 9:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sadia Tariq on winning the Gold medal at the Moscow Wushu Stars Championship.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to Sadia Tariq on winning the Gold medal at the Moscow Wushu Stars Championship. Her success will inspire many budding athletes. Wishing her the very best for her future endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মোস্কো ৱুশু স্তারস চেমপ্যনশিপ্তা গোল্দ মেদল ফংলকপগীদমক্তা সাদিয়া তারিকপু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
26 FEB 2022 9:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মোস্কো ৱুশু স্তারস চেমপ্যনশিপ্তা গোল্দ মেদল ফংলকপগীদমক্তা সাদিয়া তারিকপু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মোস্কো ৱুশু স্তারস চেমপ্যনশিপ্তা গোল্দ মেদল ফংলকপগীদমক্তা সাদিয়া তারিকপু থাগৎপা ফোংদোক্লি। মহাক্কী মাইপাকপা অসিনা নৌনা ইনখৎলক্লিবা এথলেত কয়া অমবু থৌনা হাপকদৌরিবনি। মহাক্না তুংদা হোৎনবা থবক-থৌরমশিংদা খ্বাইদগী হেন্না ফবা ওইরসনু হায়না য়াইফ-পাউজেল পীরি।”