প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মস্কো উশ্বু ষ্টাৰ্ছ চেম্পিয়নশ্বিপত স্বৰ্ণ পদক জয়ৰ বাবে চাদিয়া তাৰিকক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
26 FEB 2022 9:02PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মস্কো উশ্বু ষ্টাৰ্ছ চেম্পিয়নশ্বিপত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জনৰ বাবে চাদিয়া তাৰিকক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"মস্কো উশ্বু ষ্টাৰ্ছ চেম্পিয়নশ্বিপত স্বৰ্ণ পদক জয়ৰ বাবে চাদিয়া তাৰিকক অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁৰ সফলতাই বহু উদীয়মান খেলুৱৈক অনুপ্ৰাণিত কৰিব। তেওঁৰ ভৱিষ্যৎ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা জনাইছো।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Sadia Tariq on winning Gold medal at Moscow Wushu Stars Championship
26 FEB 2022 9:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sadia Tariq on winning the Gold medal at the Moscow Wushu Stars Championship.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to Sadia Tariq on winning the Gold medal at the Moscow Wushu Stars Championship. Her success will inspire many budding athletes. Wishing her the very best for her future endeavours."