Prime Minister's Office
PM approves ex gratia from PMNRF for the victims of stampede at Mata Vaishno Devi Bhawan
01 JAN 2022 12:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has approved an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims of stampede at Mata Vaishno Devi Bhawan.
The Prime Minister's office tweeted;
"An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of those who lost their lives due to the stampede at Mata Vaishno Devi Bhawan. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মাতা ৱৈস্নো দেবি ভাৱনদা নেৎখায়নবদগী লৈখিদ্রবশিং অদুগীদমক্তা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স গ্রেসিয়া পীনবগী অয়াবা পীখ্রে
01 JAN 2022 12:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মাতা ৱৈস্নো দেবি ভাৱনদা নেৎখায়নবদগী লৈখিদ্রবশিং অদুগীদমক্তা প্রাইম মিনিস্তরস নেস্নেল রিলীফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী এক্স গ্রেসিয়া অমা পীনবগী অয়াবা পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীত তৌরকখি;
“পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স গ্রেসিয়া অমা মাতা ৱৈস্নো দেবি ভাৱনদা নেৎখায়নবগী থৌদোক অদুদা পুনশি মাংখ্রবা মীওই খুদিংমক্কী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মনুংদা পীরগনি। অশোকপশিং অদুনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম. @narendramodi ”