Prime Minister's Office
PM remembers Sardar Patel on his Punya Tithi
15 DEC 2021 11:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Sardar Patel on his Punya Tithi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Sardar Patel on his Punya Tithi. India will always be grateful to him for his monumental service, his administrative skills and the untiring efforts to unite our nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সরদার পতেলবু মহাক্কী পুন্য তিথিদা নিংশিংখ্রে
15 DEC 2021 11:21AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সরদার পতেলবু মহাক্কী পুন্য তিথিদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সরদার পতেলবু মহাক্কী পুন্য তিথিদা নিংশিংজরি। মহাক্কী মোনুমেন্তেল সর্বিস, মহাক্কী এদমিনিস্ত্রেতিব স্কিলশিং অমসুং ঐখোয়গী জাতি অসিবু পুন্সিন্নবা চোকথবা লৈতনা হোৎনবীরম্বশিং অদুগীদমক ভারতনা মতম পুম্নমক্তা মফমদা তৌবীমল খংবা উৎলগনি। ”