প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পূণ্য তিথিত চৰ্দাৰ পেটেলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ স্মৰণ
15 DEC 2021 11:21AM by PIB Guwahati
চৰ্দাৰ পেটেললৈ তেওঁৰ পূণ্য তিথিত শ্ৰদ্ধাৰ্ঘ্য নিৱেদন কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“চৰ্দাৰ পেটেলক তেওঁৰ পূণ্য তিথিত স্মৰণ কৰিছো। স্মৰণীয় সেৱা, তেওঁৰ প্ৰশাসনীয় দক্ষতা আৰু আমাৰ ৰাষ্ট্ৰক একত্ৰিত কৰাৰ বাবে তেওঁ কৰা নিৰলস প্ৰয়াসৰ বাবে তেওঁৰ প্ৰতি ভাৰত সদায়ে কৃতজ্ঞ হৈ থাকিব”।

Prime Minister's Office
PM remembers Sardar Patel on his Punya Tithi
15 DEC 2021 11:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Sardar Patel on his Punya Tithi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Sardar Patel on his Punya Tithi. India will always be grateful to him for his monumental service, his administrative skills and the untiring efforts to unite our nation."